ZIP LINE
Šumaričko jezero

Šta je ZIP LINE? ZipLine je nastao kao potreba stanovnika planinskih oblasti da pređu preko reka i klanaca gde nije bilo moguće izgraditi mostove, a u poslednjih nekoliko godina je dobio i svoj sportsko rekreativni vid, turističkog domena. Postupak je jednostavan, sajla se postavi između dva brega (platforme), i posetioci mogu da se spuštaju sa jednog kraja na drugi, uz nezaboravnu dozu adrenalina i mogućnosti da sagledaju lepote predela iz jednog potpuno novog ugla. Ova adrenalinska atrakcija je pre svega potpuno bezbedna a pri tom i veoma popularna u svetu i privlači veliki broj turista i avanturista.

Zip na Šumaričkom jezeru:

Bezbednost

Uz pomoć postavljene konstrukcije Zip Line nudi mogućnost da se preleti preko jezera sa jedne na drugu stranu, uz dozu adrenalina sa posebnim panoramskim užitkom.

Startna pozicija se nalazi na strani plaže u šumi na visini od 15m iznad nivoa vode a završava se na drugoj strani jezera takodje u šumi. Na polovini jezera se preleće tik iznad vode ali mogućnost da se upadne u jezero ne postoji.

Za ovu adrenalinsku atrakciju nije potrebna nikakva spretnost i predznanje a mogu uživati osobe svih uzrasta i kilaže do 110kg (osobe lakše od 30kg voze se sa instruktorom).

Je na prvom mestu, pa je postavljena kao prioritet, a sve je postignuto detaljno razrađenim statičkim proračunom, kao i izborom najkvalitetnijih komponenti koje ga sačinjavaju. Svaki element poseduje odgovarajuće ateste na mnogo veće sile i težine. U skladu sa tim koristi se i oprema renomiranih svetskih proizvođača kao što su Petzl, Singing Rock, Mammut, Bea…

Cena vožnje je 300 dinara.

Organizovane grupe dobijaju popust i postoji mogućnost zakazivanja termina.

Kontakt za dodatne informacije: 066/363-373